Classes en línia

La modalitat més còmoda, flexible i econòmica per a fer classes és esta. Evita desplaçaments, pèrdues de temps i permet concertar-les a qualsevol hora. En la secció ‘Agenda’ trobareu la nostra disponibilitat.

Les classes es poden fer via Skype o Hangouts, i es complementen amb un espai que el professor compartirà amb els alumnes en Google Drive.

El preu per hora és de 12 euros, que s’han d’ingressar via Paypal al compte de professor@valenlinia.com (només cal que associeu la vostra adreça electrònica a un compte bancari).

El preu per a realitzar la prova oral dels exàmens de la Junta Qualificadora (una lectura) és de 5 €. La prova inclou la lectura del text en veu alta, la interacció amb el professor i un informe detallat en àudio i en text sobre la intervenció de l’alumne, en el qual podreu vore’n els resultats segons les rúbriques de la Junta Qualificadora.

Consulteu les Tarifes per al curs 2017-2018.

Per a sol·licitar informació més detallada, envieu-nos un missatge  o telefoneu al 616 32 02 19.

4 thoughts on “Classes en línia

    1. Hola, Silvia.

      En esta pàgina tens la informació general. El funcionament de les classes depén de les necessitats que tingues i dels aspectes que vullgues preparar ( gramàtica, pronúncia, redacció, oral…). Corregim totes les Àrees amb els criteris i rúbriques de la JQCV, els quals estan implementats en la web. La correcció de la part oral inclou comentaris d’àudio; la de la part escrita, la fem amb comentaris al marge sobre un document compartit.

      Si ens dónes més detalls, podrem donar-te informació més completa.

Deixa un comentari