Correccions

Alguns dels aspectes més descurats en els cursos presencials de valencià —i d’idiomes en general— solen ser el de la redacció i el de l’expressió oral. L’atenció personalitzada en un curs presencial es fa difícil, ja que és una tasca que, per una banda, requerix molta pràctica per part de l’alumne i, per l’altra, molt de temps al professor per a corregir missió quasi impossible en un grup de 30 o 40 alumnes i, per exemple, una redacció o prova oral setmanals.

Per això, hem posat en marxa un servei de correcció de redaccions i de proves orals (lectura de text i/o interacció) que vos facilitarà enormement la pràctica d’estos aspectes amb vista a l’examen.

  • Les redaccions, haureu d’escriure-les en un document de text (com este) que el professor compartirà amb vosaltres via Google Drive. Corregirem no sols ortografia, puntuació i morfosintaxi, sinó també adequació, coherència, cohesió i registre.
  • Si el que voleu és practicar la interacció, podeu igualment demanar una classe o bé gravar-vos amb un altre company i compartir l’àudio.

A continuació teniu totes les tarifes i modalitats detallades

1 thought on “Correccions

  1. Retroenllaç: Benvinguts | ValenLínia

Deixa un comentari