Cursos

Els nostres cursos en línia estan pensats bàsicament per a preparar les proves de la Junta Qualificadora, de la cieaCOVA i de l’Escola Oficial d’Idiomes, i són totalment personalitzats.

En un primer moment, l’alumne interessat ha de realitzar una Prova de nivell (Superior, Mitjà, Elemental), i a partir del resultat el professor establix la programació del curs, la durada estimada i selecciona els materials específics que s’utilitzaran en les classes. L’alumne tindrà accés a estos recursos durant tots el curs mitjançant un espai compartit a Google Drive. És convenient tindre obert un compte de Google.

A partir d’ací, el professor proposarà activitats que retornarà corregides i que es comentaran durant l’hora de tutoria setmanal -via SkypeHangouts–  que inclou el curs. A més, oferim un servei il·limitat de resolució de dubtes via correu electrònic, i ens comprometem a fer-ho en un termini màxim de 24 hores.

El preu dels cursos depén en gran mesura de la modalitat d’ensenyament. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per a més informació.

Consulteu les Tarifes per al curs 2016-2017.

4 thoughts on “Cursos

 1. Buenos dias:
  Estoy interesada en prepararme para la próxima prueba del superior de noviembre.
  Queria un poco más de información ( aunque veo que en la agenda hay horas libres, cual es la disponibilidad?, como iniciar primero hago una prueba y a apartir de ahi acordamos un curso con diferente duración?, Pone que en fin de semana se incrementa, como se incrementaria si pautamos todas las semanas x clases y 1 los fines de semana?).
  Estaría interesada en iniciar el curso la semana próxima.

  Muchas gracias y espero vuestra respuesta.
  Un saludo
  Por telefono por las mañanas estoy disponible. 675901777
  Un saludo.

 2. Hola bon día,

  he vist que feu cursos online per preparar les diferents proves. Jo estaría interessada en preparar el superior de la Junta Qualificadora de Coneixements en Valencià però l´opció online no m´acava de convèncer. M´agradaría propossar l´opció de classes particulars o de grups reduïts.

  Espere la vostra resposta.

  Moltes gràcies.

  Celia.

  1. Bon dia:

   Gràcies pel teu interés.

   Efectivament, sí que la preparem, igual que les proves de Llenguatge dels Mitjans i Llenguatge Administratiu. En realitat, estes dos últimes són complementàries de la primera.

   Seria per a examinar-te al juny?

Deixa un comentari